Hielke Dijkstra

Schermafbeelding 2024 05 29 om 17.01.45

"Elke winnaar heeft een coach"

Sinds begin 2023 werk ik met veel plezier als trainer-consultant binnen het ISA team. Mijn reis begon in 2002, toen ik mijn passie voor sales training, coaching en advisering ontdekte. Na vijftien waardevolle jaren in zowel het MKB als in multinationals, heb ik een schat aan ervaring opgedaan die ik nu inzet om anderen te helpen groeien en excelleren.

Ik geloof sterk in de intrinsieke wil en kracht van de mens om elke dag een beetje beter te worden. Voor mij is leren een continu proces dat niet ophoudt aan het einde van een training of opleiding. Een training is pas echt effectief als deze in de kern vooral leuk, praktisch en interactief is. Zo raken mensen geïnspireerd, enthousiast en bewust van hun eigen impact en gedrag. Door deze aanpak stel ik mensen in staat om met toewijding nóg meer te excelleren in hun werk.

Welke blijvende veranderingen zou jij voor je team, je organisatie en/of voor jezelf willen realiseren? Ik ga graag met je in gesprek om hierover van gedachten te wisselen. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor groei en succes.

Stel een vraag aan Hielke Dijkstra