Klanttevredenheid

ISA Cedeo-erkend met een 96,7%

Klanttevredenheid is voor ISA van cruciaal belang. Niet alleen omdat we daar als klantgerichtheidspecialist veel over adviseren, trainen en coachen. Maar vooral omdat ook wij alleen bestaansrecht hebben wanneer we tevreden klanten hebben. 

Daarom zijn wij super trots op onze hoge score van 96,7 % in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO*. Dit betekent dat onze klanten (zeer) tevreden zijn op alle door CEDEO onderzochte criteria zoals kwaliteit trainers, inhoud programma, samenwerking en prijs-kwaliteitverhouding. En wat onze klanten van ons vinden, vinden we veel belangrijker dan wat we zelf over ISA vertellen. 

*Over de CEDEO erkenning

Cedeo is een onafhankelijke stichting die het keurmerk Cedeo-erkend verleent aan HR-dienstverleners. Cedeo doet dit op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuiteit en klantgerichtheid. ISA Training is CEDEO-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen. Deze belangrijke erkenning betekent dat de inkopers van bedrijfsopleidingen (onze klanten dus) zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de prestaties van ISA en dat wij voldoen aan alle criteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Het complete onderzoeksrapport lezen?