Onze ontwikkelvisie

Voorbij het vinkje

In vooruitstrevend Nederland wordt ontwikkelen soms gezien als plicht van de werkgever of wetgevende instanties. Die dwang veroordelen we niet, maar liever ontwikkelen wij mensen vanuit ons hart. Omdat we het echt willen. Voor de mensen en voor de organisaties waarin zij werken.

Ook wanneer er een opleiding behaald moet worden, het zogenoemde ‘vinkjes zetten’, kijken we wat er verder geleerd kan worden door de trainees. Op wat voor manier de info goed beklijft en hoe er in de praktijk meer voordeel mee te doen. Wij gaan daarom altijd en bij iedereen: voorbij het vinkje.

Dat houdt in dat iedereen ook na de ontwikkelsessie nog een half jaar vragen mag stellen aan de trainer. Dat houdt in dat we bij veel van onze klanten strategisch meedenken op de ontwikkeling van alle medewerkers. Dat houdt in dat we naast losse momenten ook volledige interne academies organiseren.

Waar de meeste bureaus trainingen geven, doen wij aan people development. En dankzij jouw ontwikkelde medewerkers, blijft jouw organisatie bewegen. De goede kant op.

Voorbij het vinkje dus.