Routebeschrijving

Vanaf 1 januari 2020 zijn wij verhuisd naar Weg der Verenigde Naties 1 in Utrecht (voor de routeplanner: Gershwinlaan).

Per OV (Openbaar Vervoer) vanuit Station Utrecht CS

Het pand is vanaf Station Utrecht CS goed en snel bereikbaar met de sneltram (te voet het station aan de Jaarbeurszijde verlaten) uitstappen bij halte Graadt van Roggenweg.
Stadsbussen 5 en 26 (halte Graadt van Roggenweg) en stadsbus 7 (halte Ravellaan). Alle stadsbussen vertrekken vanaf het Jaarbeursplein

Te voet vanuit Station Utrecht CS (ca. 12 minuten)

Het station aan de Jaarbeurszijde verlaten en loop over het Jaarbeursplein rechtsaf naar de Croeselaan. Steek Graadt van Roggenweg over en sla linksaf en volg Graadt van Roggenweg. Over ca. 650 meter loop je over de brug, Paul Krugerbrug. Na 120 meter vindt je de ingang van het pand aan de rechterhand, HNK Utrecht West.

Per auto vanuit Amsterdam/Eindhoven (A2)

Neem afrit 8 richting Jaarbeurs. Vervolg verder bij *)

Per auto vanuit Arnhem/Den Haag (A12)

Volg bij knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam/Centrum/Ring-Utrecht.
Neem afrit 8. Sla bovenaan de afrit rechtsaf. Vervolg verder bij *)

 

*)
Volg de borden naar het centrum over de fly-over en de Dominee Martin Luther Kinglaan. Sla bij de eerste verkeerslichten (na het Shell-tankstation) rechtsaf. Sla bij de volgende verkeerslichten linksaf (Admiraal Helfrichlaan). Volg de weg naar links (Kanaalweg) onder de brug door en sla wederom linksaf bij de eerste mogelijkheid (Ravellaan).

Sla na 25 meter opnieuw linksaf (Gershwinlaan). Na 10 meter vind je de ingang van het parkeerterrein HNK Utrecht aan je linkerhand.