ISA opnieuw Cedeo erkend met mooie score

Voor de zomervakantie heeft Cedeo* op ons verzoek een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij onze klanten. Enerzijds om in aanmerking te kunnen komen voor een Cedeo-erkenning en anderzijds om vast te stellen hoe onze klanten de ISA dienstverlening ervaren.

We hebben de resultaten van het onderzoek ontvangen en wij zijn er trots op je te kunnen melden dat wij met vlag en wimpel geslaagd zijn in het behalen van de Cedeo-erkenning. We voldoen aan alle criteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid en ISA scoort een klanttevredenheid van 96.4%, een score waar wij trots op zijn!

Waar wij met name trots op zijn, is dat we op een aantal belangrijke criteria onze score hebben kunnen verbeteren ten opzichte van het vorige klanttevredenheidsonderzoek in 2011:

  1. Voortraject. In 2011 gaf 10% van onze klanten aan hier zeer tevreden over te zijn. Nu is 67% van onze klanten hier zeer tevreden over.
  2. Samenwerking. In 2011 gaf 20% van onze klanten aan hier zeer tevreden over te zijn. Nu waardeert 67% van onze klanten dit met zeer tevreden.

Ook de criteria Prijs-Kwaliteitverhouding en Opleiders (trainers) scoren hoger dan in 2011. Het doet goed te zien dat onze investeringen in de kwaliteit en in het rendement van trainingen ook daadwerkelijk ervaren worden door onze klanten. We gaan daarom vol overtuiging door met verdere investeringen hierin. Zodat we in alle opzichten het ‘trainen op effect’ blijvend waarmaken.

Natuurlijk halen we ook uit het onderzoek dat we op twee terreinen onze klanten nog beter kunnen bedienen. De actualiteit van het Materiaal en een actiever Relatiemanagement zal daarom de komende maanden meer aandacht krijgen.

*Cedeo is een onafhankelijke stichting die het keurmerk Cedeo-erkend verleent aan organsiaties die actief zijn op het terrein van human resources. Cedeo doet dit op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.

Bekijk hier het volledige onderzoeksrapport.

Wilt u meer informatie over wat ISA voor u kan betekenen, neem dan contact op met één van onze trainers/consultants.