Dennis van der Heijden

 Isa Training Dennis Final verkleind nr 2

 “Beweging in ontwikkeling.”


Een organisatie ontwikkelen betekent continu in beweging blijven. Het beste uit jezelf en je mensen halen om zo nog beter te worden in wat je doet. Dat dit niet vanzelf gaat zal niemand verbazen.  Immers ontwikkeling vraagt om verandering en James Belasco and Ralph Stayer schreven het al in hun bestseller  Flight of the Buffalo, "Change is hard because people overestimate the value of what they have—and underestimate the value of what they may gain by giving that up."

De eerste stap naar verandering heb je inmiddels genomen door onze website te bezoeken. Aangenaam kennis te maken. Diverse  commerciele functies  en een passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie zijn voor mij een logische combinatie geweest om als trainer/consultant  aan het werk te gaan.

Trainingen zijn pas effectief als ze naadloos aansluiten op de praktijk van de deelnemer, als ze geraakt worden in wat ze willen leren.  Daarbij schuw ik het niet om zo af en toe de gebaande paden te verlaten. Geen standaard trainingsaanbod dus, maar altijd afgestemd op de specifieke en unieke leerwensen van jouw organisatie. Nieuwsgierig hoe dit er voor jouw organisatie uit zou kunnen zien?

Neem snel contact op voor een persoonlijke ontmoeting.    

Stel een vraag aan Dennis van der Heijden