Verkooptrainingen

Onze verkooptrainingen zijn ontwikkeld voor verkopers die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren. We geven hen de tools om meer uit hun verkoopinspanningen bij bestaande én nieuwe klanten te halen.

Ons verkooptraining aanbod

ISA biedt verkooptrainingen, sales coaching en (online) salestesten op het gebied van:


De rode draad in al onze trainingen is communicatie en beïnvloeding.

Open / Individuele verkooptraining

In 2024 bieden we de volgende open training aan. Een open training wordt gegeven aan een groep met maximaal 8 deelnemers:

Adviserend Verkopen      (Omzet verhogen bij nieuwe en bestaande klanten)

Maatwerk & in-company verkooptraining

Wij maken maatwerktrainingen (in-company) die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, markt en klanten. Wij bepalen het tempo en gaan het liefst van de gebaande paden af.

Automotive training

Sinds 1990 hebben wij veel expertise opgebouwd in de automotive branche. We trainen regelmatig importeurs, dealers en parts leveranciers. Lees meer over onze automotive trainingen.

Unieke Sales Test

De Sales Indicator is een online test die als doel heeft te onderzoeken of een (potentiële) medewerker geschikt is voor een commerciële functie. De test geeft inzicht in de kwaliteiten, interesses en ontwikkel­punten. Wil je meer weten over onze assessment-instrumenten? Neem gerust contact met ons op!

Onze visie op verkoop

ISA heeft een eigen visie op sales. De commerciële medewerker die vanuit persoonlijke kracht de klant raakt, boekt samen met de klant de meeste en de meest duurzame resultaten. De sleutel: waarde toevoegen in elke stap van het sales proces!

We gaan daarbij altijd en bij iedereen voorbij het vinkje. Trainen heeft alleen nut als het zorgt voor blijvende gedragsverandering. Daarom hebben wij een unieke beproefde aanpak ontwikkeld die leidt tot blijvend effect.

In elke verkooptraining richten wij ons op de 4 pijlers die zorgen voor een blijvend effect: attitude, proces(kennis), vaardigheden en overtuigingen.

ISA visie op sales

Onze trainers uit de praktijk

ISA trainers zijn als geen ander in staat om mensen blijvend in beweging te krijgen. Met passie, plezier en professionaliteit. Onze vaste trainers hebben zelf sales-, service- en managementervaring. Daardoor begrijpen ze dat de praktijk soms weerbarstiger is dan het lijkt.

Wij werken vanuit 4 kernwaarden: ToewijdingSamenspelStoutmoedigGewoon Doen.

Onze opdrachtgevers

ISA werkt het liefst met organisaties die niet bang zijn voor verandering. Organisaties die van de gebaande paden durven te gaan. Organisaties met lef die net als wij voorbij het vinkje willen gaan.

Bij deze organisaties kunnen we echt duurzame verandering teweeg brengen. 97% van onze klanten geeft aan dat ISA voor blijvende gedragsverandering zorgt en daarmee voor aantoonbaar betere verkoopresultaten.

Advies op maat over onze verkooptrainingen

Wil je meer informatie ontvangen over onze trainingen voor verkopers en managers? Of ben je benieuwd wat ISA voor jouw organisatie kan betekenen? We helpen je graag! Neem contact met ons op.