Verkooptrainingen

Onze verkooptrainingen zijn ontwikkeld voor verkopers, die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren om meer uit hun verkoopinspanningen bij bestaande én nieuwe klanten te halen.

Ons verkooptraining aanbod

ISA biedt verkooptrainingen, sales coaching en (online) sales testen op het gebied van:


Rode draad in al onze trainingen is communicatie en beïnvloeding.

Open / Individuele verkooptraining

In 2020 zijn er weer diverse open trainingen met maximaal 8 deelnemers per groep:

Adviserend Verkopen      (Omzet verhogen bij nieuwe en bestaande klanten)

Maatwerk & in-company verkooptraining

Wij maken maatwerk trainingen (in-company) die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, markt en klanten.

Automotive training

Sinds 1990 hebben wij veel expertise opgebouwd op het terrein van de automotive branche en trainen wij mensen van importeurs, dealers en parts leveranciers. Kijk hier voor onze automotive trainingen.

Unieke Sales Test

De Sales Indicator is een online test, die als doel heeft te onderzoeken of een (potentiële) medewerker geschikt is voor een commerciële functie. De test geeft inzicht in de kwaliteiten, interesses en ontwikkel­punten. Verdere informatie over onze assessment instrumenten is op aanvraag te ontvangen.

Onze visie op verkoop

ISA heeft een eigen visie op sales. De commerciële medewerker die vanuit persoonlijke kracht de klant raakt, boekt samen met de klant de meeste en de meest duurzame resultaten. De sleutel: waarde toevoegen in elke stap van het sales proces!

Trainen heeft alleen nut als het zorgt voor blijvende gedragsverandering. Daarom hebben wij een unieke beproefde aanpak ontwikkeld die leidt tot blijvend effect.

In elke verkooptraining richten wij ons altijd op de 4 pijlers die zorgen voor een blijvend effect: attitude, proces(kennis), vaardigheden en overtuigingen. 

ISA visie op sales

Onze trainers uit de praktijk

Onze trainers hebben zelf sales- en managementervaring. Daardoor begrijpen ze dat de praktijk soms weerbarstiger is dan het lijkt. ISA trainers zijn als geen ander in staat zijn om mensen blijvend in beweging te krijgen.

Wij werken vanuit 4 kernwaarden: ToewijdingSamenspelStoutmoedigGewoon Doen.

Onze opdrachtgevers

Organisaties in verandering die bewust kiezen voor een praktische, humorvolle en no-nonsense manier van werken, gericht op concreet resultaat.

Onze klanttevredenheid is 97%. Klanten geven aan dat ISA voor blijvende gedragsverandering zorgt en daarmee voor aantoonbaar betere verkoop resultaten.

Advies op maat over onze verkooptrainingen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen voor verkopers en managers? Of wilt u een vrijblijvend voorstel op maat? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op.