Over ISA

ONZE VISIE: Effectieve mensen maken het verschil

Succesvolle organisaties weten dat en investeren daarom in de ontwikkeling van hun mensen. Zodoende kunnen ze beter en blijvend innoveren, produceren en verkopen.

ONZE MISSIE: Wij garanderen effect

Trainen moet meer opleveren dan het kost. Trainen heeft dus alleen nut als het zorgt voor aantoonbaar blijvende resultaten. Daarom is alles bij ISA gericht op het realiseren van duurzame gedragsverandering in de praktijk. Omdat we geloven in onze aanpak durven we ons te committeren aan wat een training moet opleveren en geven we de ISA Effect Garantie

ONZE KLANTEN: Organisaties in verandering

ISA werkt voor organisaties in verandering die bewust kiezen voor een praktische, humorvolle en no-nonsense manier van werken, gericht op concreet resultaat. Onze klantentrouw is hoog (klanttevredenheid van 96,7%) door blijvende resultaten en door continue innovatie.

ONZE TRAINERS: Praktisch en gericht op verandering

Onze trainers hebben zelf sales-, service- en managementervaring. Daardoor begrijpen ze dat de praktijk soms weerbarstiger is dan het lijkt. ISA trainers zijn als geen ander in staat zijn om mensen blijvend in beweging te krijgen.

ONZE AANPAK: Borging vanaf de start

Wij hebben een unieke beproefde aanpak ontwikkeld die altijd leidt tot duurzame resultaten in de praktijk. Vanaf de start van een traject worden de randvoorwaarden gecreëerd voor borging. En dus voor een blijvend effect. We noemen dit het ISA Effect Traject.

Doe zelf de test om te kijken of jij het rendement van een training kan verhogen.

ONZE TRAININGSMETHODIEK:Trainen op effect

Trainen op effect is onze kerncompetentie. Wij doen dit door te trainen vanuit 3 principes:

  • Ervarend leren: deelnemers oefenen alleen op situaties zoals zij die in de praktijk meemaken
  • 4 pijlers voor duurzaam effect: wij trainen altijd op kennis, vaardigheden, attitude én overtuigingen
  • Leren op de werkplek: het stimuleren van het leren op de werkplek staat continu centraal