Open trainingen

ISA biedt 3 open / individuele trainingen:

Sales                   : Adviserend Verkopen 

Communicatie : Effectief in Klantcontact

Management    : Motiverend Leidinggeven

 

Adviserend Verkopen

De training Adviserend Verkopen heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van verkopen te ontwikkelen bij (aankomende) verkopers, zodat zij effectief kunnen inspelen op de behoeften van klanten en prospects. Met als gevolg dat ze succesvoller zullen zijn in hun sales resultaten.

Meer weten over deze verkooptraining?

Effectief in Klantcontact

De training Effectief in Klantcontact heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie te ontwikkelen bij medewerkers, zodat zij effectief kunnen inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten en collega's. Met als gevolg een hogere (interne) klanttevredenheid, een effectievere samenwerking en zelfs het benutten van commerciële kansen.  

Meer weten over deze communicatietraining?

Motiverend Leidinggeven

De training Motiverend Leidinggeven heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van leidinggeven te ontwikkelen bij (aankomende) managers, zodat zij effectief hun medewerkers kunnen aansturen op hun inspanningen, gedrag en resultaten. De training leert managers effectief leiding te geven aan hun team, zodat zij met hun team de afgesproken resultaten kunnen realiseren. 

Meer informatie over deze management training?