Managementtrainingen maatwerk en open

Onze management trainingen zijn ontwikkeld voor (aankomende) leidinggevenden die hun managementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten willen verbeteren. We geven hen de tools om meer uit hun medewerkers en team te halen.

Ons management trainingaanbod 

ISA biedt management trainingen, coaching en (online) managementtesten op het gebied van:

 • Praktisch leidinggeven
 • Leidinggeven aan verandering
 • Effectief Leiderschap
 • Performance management / de beoordelingscyclus
 • Effectieve gespreksvoering
 • Situationeel leidinggeven
 • Coaching vaardigheden
 • Effectief vergaderen
 • Feedback geven
 • Sales management
 • Time management
 • Teambuilding
 • Teameffectiviteit o.b.v. Insights
 • Persoonlijke effectiviteit o.b.v. Insights

De rode draad in al onze trainingen is communicatie en beïnvloeding.

Open / individuele managementtraining

In 2022 bieden we de volgende open training aan. Een open training wordt gegeven aan een groep met maximaal 8 deelnemers:

Motiverend leidinggeven  (Managementvaardigheden voor het aansturen van een succesvol team)

Maatwerk & in-company verkooptraining

Wij maken maatwerktrainingen (in-company) die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, markt en klanten. Wij bepalen het tempo en gaan het liefst van de gebaande paden af.

Automotive training

Sinds 1990 hebben wij veel expertise opgebouwd in de automotive branche. We trainen regelmatig importeurs, dealers en parts leveranciers. Lees meer over onze automotive trainingen.

Management Testen

Insights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. Deze voorkeuren worden gemeten aan de hand van een korte online vragenlijst. De antwoorden daarop resulteren onder meer in een persoonlijk profiel van tenminste 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht.

Naast Insights Discovery kunnen wij DiSC gebruiken. Beide zijn een vertaling van de bekende psychiater Carl Gustav Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie. DiSC profielen zijn eenvoudiger dan Insights Discovery profielen.

In een persoonlijke verkenning bespreken wij graag welke van de twee managementtesten geschikt zijn voor jou, het team of de organisatie.

 

Performance test

De Performance Test is een online test, die als doel heeft te onderzoeken of de (potentiële) medewerker geschikt is voor een managementfunctie. De test geeft inzicht in de kwaliteiten en ontwikkel­punten. Wil je meer weten over onze assessment-instrumenten? Neem gerust contact met ons op!

Onze visie op management

ISA heeft een eigen visie op management. Vanuit persoonlijke kracht en visie mensen raken om samen resultaat te boeken en verandering te bewerkstelligen. De sleutel: het bewust positief beïnvloeden van je medewerkers!

We gaan daarbij altijd en bij iedereen voorbij het vinkje. Trainen heeft alleen nut als het zorgt voor blijvende gedragsverandering. Daarom hebben wij een unieke beproefde aanpak ontwikkeld die leidt tot blijvend effect.

In elke verkooptraining richten wij ons op de 4 pijlers die zorgen voor een blijvend effect: attitude, proces(kennis), vaardigheden en overtuigingen.

isa model leiderschap management

Onze opdrachtgevers

ISA werkt het liefst met organisaties die niet bang zijn voor verandering. Organisaties die van de gebaande paden durven te gaan. Organisaties met lef die net als wij voorbij het vinkje willen gaan. 

Bij deze organisaties kunnen we echt duurzame verandering teweeg brengen. 97% van onze klanten geeft aan dat ISA voor blijvende gedragsverandering zorgt en daarmee voor aantoonbaar betere verkoopresultaten.

Advies op maat over onze managementtrainingen

Wil je meer informatie ontvangen over onze trainingen voor verkopers en managers? Of ben je benieuwd wat ISA voor jouw organisatie kan betekenen? We helpen je graag! Neem contact met ons op.