Eelco Themans

Eelco Themans

 

 

 

 

 

 

"Effectief investeren in mensen = Succesvol investeren in groei."

Als bedrijfskundige ben ik gefascineerd door de ontwikkeling van organisaties. Het is boeiend om te zien hoe sommige organisaties jaar na jaar excellent opereren in hun markt, terwijl andere organisaties blijvend worstelen om te kunnen voortbestaan. Onderzoek wijst uit wat we eigenlijk allemaal al wisten: Succesvolle organisaties investeren effectief in de ontwikkeling van hun mensen.

Zodat ze succesvol kunnen innoveren, produceren en verkopen. Dat geldt voor zowel productiebedrijven als dienstverleners: “Als je mensen laat groeien, dan groeit je bedrijf”. Essentieel daarbij is dat je je mensen gericht laat groeien, namelijk passend bij de missie en strategie van je organisatie. Alleen dan ben je effectief aan het investeren in groei. Doe je dat niet, dan wordt het ontwikkelen van je mensen een kostenpost. En op kosten kan je makkelijk besparen wat mij betreft…

Sinds 1999 ben ik actief in de trainingenmarkt en heb ik van dichtbij mogen ervaren wat werkt en wat niet werkt als het gaat om de ontwikkeling van organisaties. Zorg dat de ontwikkeling van je mensen geen kostenpost wordt, maar een investering met blijvend effect. Graag ga ik het gesprek met je aan over het effect dat ISA voor de ontwikkeling van je organisatie kan hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van customer excellence, management ontwikkeling of sales effectiveness. Maar ook over 'minder zware' onderwerpen ga ik graag in gesprek: fietsen in de Alpen, films van Tarantino of reizen rond de wereld.

Stel een vraag aan Eelco Themans.