Watze Bakker

 

Watze 55 9 cm

 

 "Doe waar je goed in bent, en zorg dat je daar steeds beter in wordt".

Ik geloof dat dingen die je goed kunt, vaak zaken zijn die je leuk vindt. Veel mensen hebben de neiging te werken aan dingen waar zij niet goed in zijn. In mijn ogen is dat weinig effectief. Je kunt dat soort zaken beter overlaten aan anderen, zodat je zelf kunt focussen op dingen die je goed afgaan.

Binnen organisaties maken mensen het verschil. Als je als organisatie wilt groeien, dan heb je medewerkers nodig die steeds beter worden in wat zij doen. Of het nu gaat om het managen van een team, verkopen of betere communicatie met klanten, zorg dat je steeds beter wordt in de dingen die je doet. Als individu, als team, als organisatie. Hoe goed? Tot de beste versie van jezelf.

Trainen kan daar een uitstekend middel voor zijn. Het geeft mij energie mensen in beweging en enthousiast te krijgen, zodat daadwerkelijk een effectieve (gedrags)verandering optreedt. Mijn jarenlange ervaring in diverse sales-, marketing- en managementfuncties in het bedrijfsleven, vormen voor mij als trainer hiervoor een goede basis.

Wil jij ook op een effectieve manier jezelf, je team of jouw bedrijf ontwikkelen? Neem dan contact met mij op. Ik ga hierover graag met je in gesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Stel je vraag aan Watze Bakker.