Meer dan 450 deelnemers voor ISA workshops

ISA is officieel partner van FHI, de branchevereniging voor technologiebedrijven waar ruim 800 bedrijven bij zijn aangesloten. De afgelopen 2 jaar heeft ISA workshops verzorgd op het gebied van sales, service en management voor in totaal ruim 450 FHI leden. Deze workshops zijn zeer hoog gewaardeerd door haar praktische toepassing.

ISA heeft vele opdrachtgevers in de technologiebranches en weet daardoor wat er speelt in deze branches. De volgende workshops heeft ISA ontwikkeld en uitgevoerd voor medewerkers van technologiebedrijven:

- Koude acquisitie

- Maken van een new business plan

- Geld verdienen met service

- Maken van een service actie plan

- MBA in 1 uur voor HR professionals

- Leidinggeven in tijden van verandering

Op de website van FHI staat meer informatie over de diensten die ISA aanbiedt aan bedrijven in de technologiebranches: http://federatie.fhi.nl/ledenvoordelen/diensten/bedrijfsondersteunende-diensten/isa-training-coaching/

Meer weten over onze samenwerking met FHI? Of heb je ook interesse in een training of workshop over acquisitie, leidinggeven of service? Neem hiervoor contact op met één van onze trainers/consultants via info@isatraining.nl of op telefoonnummer 033-4332400.