WORKSHOP: Hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Je hebt mooie producten en diensten. En je wilt deze graag aan zoveel mogelijk organisaties aanbieden. Niet alleen aan bestaande relaties, ook aan nieuwe. Maar hoe doe je dat? Hoe weet je doelgroep wat je te bieden hebt? En hoe kom je met ze in contact? Via adverteren of koud bellen? Je producten en diensten presenteren op een beurs of juist aan de slag met sociale media?

Vragen waar veel directeuren en salesmanagers zich mee bezig houden.

Op dinsdag 17 februari verzorgde ISA training & coaching een workshop voor het FHI (federatie van technologiebranches) waarin in werd gegaan op bovenstaande en andere vragen. In de workshop gingen directeuren en salesmanagers aan de slag met het schrijven van een marktbewerkingsplan, waarin concrete acties worden omschreven om direct nieuwe klanten te werven. Daarnaast brachten de deelnemers eigen cases in die in de workshop behandeld werden. Na afloop van de workshop gingen de deelnemers naar huis met voldoende munitie om de volgende dag direct zelf aan de slag te gaan.

Heeft jouw salesafdeling dezelfde vragen en wil je voor jouw medewerkers ook een workshop organiseren?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via telefoonnummer 033-4332400 of info@isatraining.nl

ISA biedt maatwerk trainingen op het gebied van sales, communicatie / klantgerichtheid en management. Waar gaat jouw organisatie goed in worden? Kies jouw training: 

Verkooptraining | Communicatietraining |  Management training