Fietsen voor het Jeugdsportfonds

Vrijdagmiddag 12 september hebben ca. 30 enthousiaste fietsers deelgenomen aan de ISA Classic. We hadden geen betere dag kunnen uitkiezen, want het was fantastisch (fiets)weer. Na de ontvangst op Landgoed Leusderend gingen 2 groepen wielrenners de weg op en 1 groep mountainbikers het bos in.

Onderweg werd stil gestaan hoe je zo effectief mogelijk kan rijden, onder andere door middel van het rijden in een waaier voor de wielrenners en door behendigheidsoefeningen voor de MTB’ers. De wielrenners hebben onderweg een heuse koers gereden. Op een kort parcours van 4 km met daarin 2 venijnige klimmetjes is er “keihard” gekoerst om als 1e aan te komen. De MTB’ers hebben onderweg een tijdrit gedaan en ook daar waren de deelnemers bloedfanatiek om de beste tijd neer te zetten.

 isa classic 2014 047

 

Iedereen kwam aan het einde van de dag moe, voldaan en enthousiast weer terug op Leusderend om gezamenlijk af te sluiten met een maaltijd in het zonnetje. De snelste fietsers kregen hun prijzen uitgereikt en er werd kort stil gestaan bij het goede doel. Dankzij de ISA clinic is er door de deelnemers ruim 600 euro opgehaald voor het Jeugdsportfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen kunnen sporten als hun ouders/verzorgers daarvoor niet de financiële middelen hebben. Een doel dat ISA van harte ondersteunt, omdat samen sporten enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen, zowel op het fysieke, mentale als sociale vlak.

Kortom, het was in meerdere opzichten een zeer geslaagde middag. Wil jij een volgende keer ook uitgenodigd worden voor de ISA Classic, laat ons dat dan weten, dan zetten we je op de lijst.