ISA Effect Garantie: doen wat we beloven

ISA heeft met succes een grote onderneming begeleid bij het verbeteren van haar b2b sales. In een ontwikkeltraject van 6 maanden zijn de salesmanager en zijn verkoopteam van 11 accountmanagers intensief gecoacht en getraind. Mét resultaat: de gemiddelde orderwaarde is gestegen van 3.800 EUR naar 5.000 EUR per order, het gemiddelde aantal nieuwe offertes is gestegen van 5 naar 8 per week, en de conversie is gestegen van 29% naar 42%.

Ontwikkeltraject

Vooraf liep de ISA trainer/coach mee in de praktijk van de accountmanagers om precies te weten waar ze tegenaan lopen in hun dagelijkse praktijk. Gedurende het hele traject is de salesmanager intensief gecoacht op zijn rol als leidinggevende en coach van zijn team, zodat er dagelijks  door de manager effectief gestuurd kon worden op inspanningen, voortgang en resultaten. Wekelijks werden trainingsonderdelen doorbesproken en werd de voortgang gemonitord. De ISA trainer/coach en sales manager trokken daarin samen op om de accountmanagers te ontwikkelen op kennis, vaardigheden, attitude en overtuigingen.

ISA Effect Garantie

Kiezen voor ISA is kiezen voor een garantie op effect. Effect voor nu, maar ook voor later. Daar durven we zelfs garantie op te geven: de ISA Effect Garantie. Belangrijk is daarbij dat de doelen van tevoren helder zijn. Daarom is afgesproken dat alle inspanningen specifiek gericht moesten zijn op een hogere orderwaarde, meer offertes, en een hogere conversie. Dat is wat we hadden beloofd, en dat is ook wat we waar hebben gemaakt. Onze afbakening van doelen maakt het allemaal meetbaar, werkbaar en haalbaar in de praktijk.

ISA biedt maatwerk trainingen op het gebied van verkoop, communicatie / klantgerichtheid en management. Waar gaat jouw organisatie goed in worden? Kies je training: 

Verkooptraining | Communicatietraining |  Management training