ISA Fietsclinic ‘Trainen op Effect’

Sanne Marianne nieuwZondag 26 mei a.s. organiseert ISA een bijzondere fietsclinic op de Utrechtse Heuvelrug voor zowel beginnende als gevorderde wielrenners. Met deze fietsclinic ondersteunen we een sponsoractie voor een nieuwe kinder intensive care in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht.

De aanleiding voor deze clinic is de sponsoractie Fietsenvoor.nl, een initiatief van ons Reclamebureau O uit Utrecht. Op zaterdag 22 juni beklimt een groep van 50 sportievelingen de Col de la Colombière in de Franse Alpen om geld in te zamelen voor een nieuwe kinder intensive care in het WKZ. Vanuit ISA doen Sanne Fictoor, Ronald Nolens en Eelco Themans mee aan deze sponsoractie. ISA organiseert belangeloos een clinic om alle deelnemers aan Fietsenvoor.nl te trainen op effect, zodat de deelnemers goed voorbereid aan de start zullen staan. Want hoe vaker ze de col bedwingen, hoe meer geld ze ophalen voor het goede doel.

Naast de deelnemers aan fietsenvoor.nl zijn ook andere relaties van ISA van harte welkom om deel te nemen aan onze clinic. Per deelnemer aan de clinic stort ISA 25 euro aan het WKZ.

Wil je meer weten over de clinic of wil je graag deelnemen, neem dan contact met ons op.