ISA zoekt ondernemende trainers/consultants

Sinds 1990 is ISA een toonaangevend trainingsbureau op het gebied van sales, service, klantgerichtheid en management. ISA werkt voor veel bekende organisaties en A-merken.

De afgelopen jaren hebben we een unieke trainingsformule ontwikkeld: het ‘ISA Effect Traject’. Dankzij deze formule kunnen we ons aan het resultaat voor onze opdrachtgevers committeren: de ‘ISA Effect Garantie’.

Juist in deze tijd is onze formule zeer succesvol. In 2013 hebben we daarom substantieel meer nieuwe opdrachtgevers binnengehaald dan in 2012. ISA sluit met haar succesvolle formule aan bij steeds meer organisaties die effectiever en meer onderscheidend willen worden in sales en service. Wat resulteert in steeds meer vraag naar onze unieke dienstverlening.

Om verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar:

ONDERNEMENDE TRAINERS/ CONSULTANTS

Kies je voor ISA, dan kies je voor alle voordelen van succesvol zelfstandig ondernemen: vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en creativiteit. En kies je ook voor de voordelen van een bewezen concept, continuïteit en de slagkracht van een grotere organisatie! Zo kun jij je maximaal focussen op je vak en je klanten en zo wordt jouw onderneming een succes.

Wat heeft ISA jou te bieden?

Een unieke en bewezen formule, waarbinnen jij jouw talenten kunt inzetten en verder zult ontwikkelen zodat je nog succesvoller kunt ondernemen.

 • Een intensief opleidings- en begeleidingsprogramma.
 • Marketing & Sales ondersteuning, zodat jij je markt effectief en succesvol kan bewerken.
 • Je wordt onderdeel van een transparante organisatie waarbij jij deel uitmaakt van een overlegstructuur, zodat je invloed kan uitoefenen op de ISA formule en hoe deze in de markt gezet wordt.
 • Je gaat elke maand sparren met collega’s over het trainersvak en marktontwikkelingen.
 • Je krijgt de kans om trainingen uit te voeren die vanuit ISA zijn geacquireerd.
 • Je wordt ontzorgd op administratief gebied.

Wie zoeken we?

ISA zoekt ondernemende en klantgerichte professionals die:

 • Plezier hebben in het acquireren en uitvoeren van trainingstrajecten.
 • Een aantal jaren succesvolle commerciële ervaring hebben.
 • Minimaal op HBO niveau werken en denken.
 • Passen bij de ISA kernwaarden: Toewijding, Samenspel, Stoutmoedig en Gewoon Doén.
 • Zich 100% willen en kunnen committeren aan de ISA formule.
 • Bereid zijn te investeren in tijd en geld om succesvol deel uit te kunnen maken van de ISA formule.

Heb je interesse?

Wil jij een vliegende start maken als ondernemer? Wil je onderdeel zijn van een transparante franchise formule waarin je beloond wordt op basis van je eigen succes? Wil je deel uit gaan maken van een landelijk netwerk van ondernemende professionals die succesvol zijn als trainer/ consultant? Voldoe je aan het profiel en wil je meer weten?

Stuur dan een e-mail naar info@isatraining.nl t.a.v. Ronald Nolens voor het maken van een vrijblijvende afspraak of het ontvangen van meer informatie. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Ronald Nolens op telefoonnummer 033-433 24 00.