Wil je een mooie tocht fietsen voor het goede doel?

In 2013 is voor de eerste keer de ISA Fietsclinic georganiseerd. Ruim 35 sportievelingen hebben toen deelgenomen aan onze clinic. Met deze fietsclinic heeft ISA vorig jaar een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan een nieuwe intensive care in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. 

Ook dit jaar wil ISA een fietsevenement organiseren voor haar relaties. En omdat we er een traditie van willen maken noemen we het vanaf dit jaar de “ISA CLASSIC”. Dit jaar staat de ISA Classic op de planning voor vrijdag 12 september a.s. Als goed doel hebben we dit jaar gekozen voor het Jeugdsportfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen kunnen sporten als hun ouders/verzorgers daarvoor niet de financiële middelen hebben. Een doel dat ISA van harte ondersteunt, omdat samen sporten enorm belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen, zowel op het fysieke, mentale als sociale vlak.

Wij willen je als gewaardeerde relatie van ISA graag uitnodigen voor de ISA CLASSIC. Of je nu een beginnend of ervaren fietser bent. Dit jaar doen we dit met een prachtige tocht over de Utrechtse Heuvelrug. Aansluitend rijden we een heuse 'koers' op een kort parcours met daarin 2 venijnige klimmetjes bij Doorn (de Ruiterberg en de Hoogstraat) opgenomen. Daarbij geven we je gedurende de dag tips om zo effectief mogelijk te rijden: uit de wind rijden, op het juiste moment het juiste verzet te kiezen en koerstactiek.  

Lees hier voor meer informatie en aanmelden.