Wil je ISA op RTL 7 zien?

Deze week is ISA te zien geweest op RTL 7 in het programma ‘Ondernemerszaken’. Om aan te tonen dat trainen een investering is die geld oplevert.   

We zijn door RTL Z benaderd om mee te werken aan hun programma ‘Ondernemerszaken’. Ze hebben ons gevraagd voor een uitzending waarin het rendement van trainen centraal staat. Daarin gaan ze op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat een training geld oplevert.

Tijdens de uitzending wordt aangegeven hoe ISA inspeelt op een aantal actuele ontwikkelingen. Cor Baltus, de CEO van Brezan Automaterialen vertelt hoe onze aanpak heeft geleid tot meer omzet. In de uitzending zegt hij: “We hebben een netwerk van 140 vestigingen. Het afgelopen jaar hebben we 60 van die vestigingen door het trainingstraject met ISA gehaald en je ziet dat het verkoopvolume van die 60 vestigingen beduidend hoger is geworden, dan het verkoopvolume van de vestigingen die nog niet getraind zijn”.

Bekijk ons item op https://www.youtube.com/watch?v=qypd0LOzpQk

Wil jouw organisatie ook gegarandeerd meer omzet? Neem dan contact op met één van onze trainers/consultants via info@isatraining.nl of op telefoonnummer 033-4332400.