Blog

 • Verhogen van het verkoopresultaat, kwestie van mindset!

  Hoe goed je als verkoopmanager je best ook doet, het lukt niet om het verkoopresultaat naar wens te verhogen. Een veel voorkomende reden ligt in de mindset, zowel van jou als verkoopmanager als van de verkopers. De mindset die je voor jezelf kiest beïnvloedt vaker het resultaat van een verbetering dan we denken. Ook beïnvloed je met de mindset die je voor jezelf kiest onbewust de mindset van de ander.

 • Aan je merk bouwen én klanten helpen via WhatsApp? Het kan!

  4 tips voor als je WhatsApp integreert in je service- en salesproces.

  WhatsApp is voor veel bedrijven het nieuwe kanaal om met (potentiële) klanten te communiceren en om producten te verkopen. De ervaringen zijn wisselend. Voor ondernemers kan het je merk ondersteunen, maar ook beschadigen. Voor klanten kan het verrassen en je snel tot koop doen besluiten, maar het kan ook frustreren waardoor je snel afhaakt en je verder gaat in je zoektocht. Wat zijn de 3 belangrijke factoren om WhatsApp in te zetten als merkcommunicatiemiddel en wat zijn onze 4 tips om WhatsApp te integreren in je service- en salesproces?

 • Presenteren met impact, 3 tips

  Hoe zorg je er voor dat de boodschap van je presentatie duidelijk en krachtig overkomt bij de toehoorders en anderzijds dat je je toehoorders overtuigt, boeit en enthousiast maakt?

 • 5 tips om via videobellen te verkopen

  Wat kun jij als verkoper doen om klanten virtueel geboeid te houden? Dat zijn een van de uitdagingen die verkopers hebben sinds COVID-19. In deze blog geven wij je 5 tips om succesvol via videobellen te verkopen.